Termeni si conditii

Termeni si conditii - www.MyInesse.ro

1. Identificare comerciantului online

Serviciul www.MyInesse.ro este oferit Floraria MyInesse S.R.L.

Date de contact office@florariainesse.ro
Str.Malcoci, Nr. 26, Bucuresti

CUI 34378168
j40/4634/2015

Acest site este oferit sub forma sa actuala (disponibil la momentul accesarii) fara nici un tip de garantii explicite sau implicite, cu privire la functionare, informatii, continut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Floraria MyInesse nu va fi raspunzatoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achizitionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive si subsecvente.

2.Descrierea fiecarui produs este disponibila pe pagina produsului, împreuna cu modul de ambalare si eventualele accesorii.
Fotografiile care însotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot diferi fata de produsul final.
Fiecare buchet este manufacturat si poate arata usor diferit fata de poza de pe site.
Cu toate acestea, va garantam ca respectam întocmai numarul de flori si aspectul general prezentat pe site.
În cazul în care produsele (flori si cadouri), care sunt afisate pe site nu sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe - lipsa de disponibilitate temporara la furnizori sau a unor restrictii locale – Floraria MyInesse nu este obligata sa anunte clientul fata de stocul disponibil în timp real. Cu toate acestea, va garantam livrarea unui numar de flori egal cu cel declarat pe site la descrierea produsului comandat. Va garantam, de asemenea, înlocuirea florilor cu o valoare egala cu cele afisate pe site.

3. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.MyInesse.ro poate fi accesat in mod gratuit. Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.MyInesse.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii sau accesarea unor reduceri va trebui sa va creati cont de utilizator pe site.
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.MyInesse.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia.
Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare se pot modifica, va rugam sa le cititi periodic.
In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.MyInesse.ro.
Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
varsta limita pentru cumpararea de pe site ul www.MyInesse.ro este de 18 ani.
www.MyInesse.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

4. Datele personale / Politica de confidentialitate
Prin inregistrarea ca utilizator al www.MyInesse.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.MyInesse.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.MyInesse.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.MyInesse.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor cu caracter personal. Pentru livrarea produselor www.MyInesse.ro. va colecta informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica).
Datele dumneavoastra petrsonale pot fi modificate sau scoase din baza noastra de date.Pentru acest lucru ne puteti contacta in prealabil.

5. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor cumparate de pe www.MyInesse.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
* identificarea si alegerea produselor
* inregistrarea dvs. ca utilizator al www.MyInesse.ro
* efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata.
Costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte.
In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email.
Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

6. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.myinesse.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, si 9% aplicata unor plante valabila in Romania).

7. Modalitati de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata,sau numerar. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului curierului.

8. POLITICA DE RETURNARE SI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR
Conform legislatiei române în vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin apelare la denuntarea unilaterala a contractului de vânzare-cumparare încheiat la distanta, fara invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - florile si produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

9. Procedura de retur:

a. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, vazele da.

b. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str Occidentului, nr 43, sector 1, Bucuresti, prin orice modalitate doriti.

c. Transportul coletului de retur va fi platit de catre dumneavoastra.

d. In colet se vor afla toate documentele primite initial si solicitarea de returnare a sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

e. Coletul trebuie trimis in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

f. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

10. Forta majora
Floraria MyInesse srl, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.myinesse.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.floria.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.floria.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.floria.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

11. Publicitatea
www.myinesse.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.myinesse.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

12. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.floria.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.myinesse.ro se supun legislatiei romane.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul din strada Occidentului nr43. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.
13. Prezentarea pe site:
Floraria MyInesse.srl isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.myinesse.ro, fara o instiintare prealabila.

14. Garantia de conformitate

Raspunderea www.myinesse.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Floria MyInesse SRL are obligatia de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumparare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se considera ca un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumparare daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) produsul corespunde descrierii facute de vânzator si are aceleasi calitati ca si produsele pe care vânzatorul le-a prezentat ca mostra sau model;

b) produsul corespunde oricarui scop specificat solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vânzatorului si acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumparare.

Produsele comercializate pe site-ul www.myinesse.ro beneficiaza de garantie în baza Ordonantei nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, daca acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.

Toate Bunurile comercializate de catre Floraria MyInesse beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Floraria MyInesse srl acorda o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Floraria MyInesse vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

De asemenea, Floraria MyInesse respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro

15. Feedback:
Toate comentariile, feedback-ul, informatiile sau materialele dvs.cu privire la site-ul www.myinesse.ro sunt binevenite.
Ne puteti trimite Feedback prin e-mail, office@florariainesse.ro sau pe pagina de facebook MyInesse-Flowershop, completarea pe site în spatiile de review sau comentarii sau prin alte moduri. Va rugam sa retineti ca feedback-ul trebuie sa fie considerat non-confidential si devine proprietatea Floraria Inesse.
Prin trimiterea de feedback ne atribuiti, si sunteti de acord sa ne atribuiti, toate drepturile si interesele în materie de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, în mod gratuit. Vom fi liberi sa folosim feedback-ul fara restrictii.